Selecteer een pagina

Waar blijft de tijd !! 25 jaar geleden begon Blue-Lagoon in 1997 als klein bedrijfje in Bergen op Zoom. De eigenaar Pieter Visser verhuisde het bedrijf enige tijd later naar Maassluis. Daar groeide het uit tot de vorm die het nu heeft. Wie zich oriënteert op het laten bouwen van een maatwerk terrarium komt al snel uit bij Blue-Lagoon. Tijdens de grote reptielenbeurs in Houten is Blue-Lagoon altijd prominent aanwezig met een opvallend grote stand. Eind 2019 wist Blue-Lagoon het bekende en kwalitatief hoogwaardige merk Reptech naar zich toe te halen en werd daarvan de importeur in Nederland. Haar bekendheid realiseert zij door middel van social media, maar vooral ook mondreclame. Over een goed product wordt al gauw positief gesproken.

De officiële verjaardag is 1 juli 2022. Op dit moment is Blue-Lagoon zonder twijfel de grootste speciaalzaak in haar soort. Reden om dit jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Er gaan dan ook een paar leuke acties van start. Wie zich nu inschrijft op de nieuwsbrief ontvangt een kortingscode van 25% die op 1 juli kan worden verzilverd. Het terrarium, met een waarde van € 1.000,=, wordt verloot onder mensen die een post op onze sociale media, liken, delen en een comment plaatsen over hun leukste ervaring met de Blue Lagoon. Overigens, op 1 juli krijgen alle mensen 25% korting ALLEEN in de webshop. Op 2 juli krijgen mensen 25 euro Cashback bij aankopen van 250 euro in de winkel.

Op zaterdag 2 juli is er kinderfeest in de winkel van Blue-Lagoon. Er wordt dan een prijs voor de leukste kleurplaat uitgereikt. Deze kleurplaat is ook via de webshop aan te vragen. Kinderen kunnen zich dan als een reptiel laten schminken en er is deze dag de mogelijkheid om gratis op de foto te gaan met een grote Teju-hagedis of een varaan. Het gaat om de leukste of gekste foto !! Deze foto zal door ons online worden geplaatst. De winnaar ontvangt een onlangs verschenen, splinternieuw boek over reptielen. Deze foto actie is bedoeld voor tieners van 10 t/m 18 jaar.

Op zaterdag zijn in de winkel ook mensen van de stichting Herpetofauna aanwezig, zij brengen zo’n ‘bibber spel’ mee, waarbij je een ring langs een metalen draad moet bewegen, zonder die draad te raken. Als jou dat lukt mag je een keer grabbelen in de ton, die door hen wordt neergezet, met heel veel leuke hebbedingetjes erin. Altijd prijs !!!
Ook is er een kakkerlakken race en ook de winnaar daarvan mag grabbelen uit de grabbelton !!

Alles met elkaar denken wij van Blue Lagoon een leuk programma te hebben samengesteld met ‘voor elk wat wils’ en voor jong en oud. Laat dus de gelegenheid om een leuke dag te hebben, en ook kans te maken op mooie prijzen, niet zomaar aan je voorbij gaan !! Je zult toch maar dat waardevolle terrarium in ontvangst mogen nemen !! Zet deze dagen nu dus vast in je agenda !!

Blue-Lagoon
Blue-Lagoon
Blue-Lagoon
Blue-Lagoon
Translate »