Selecteer een pagina

Hoe houden wij ons cluppie gezond ??

Een presentatie die ingaat op het ledenverlies van de NBAT, maar ook van de individuele verenigingen. Als gevolg van een totaal veranderde wereld, waarin het Internet en social media een steeds belangrijker rol spelen, lijkt het alsof er voor verenigingen geen taak meer is weg gelegd. Toch gaat er niets boven persoonlijk contact. Ontspannen “aqua ouwehoeren” met je maatjes over de hobby, onder het genot van een lekkere bak koffie.
Verenigingsavonden waar tijd wordt gemaakt voor onderlinge gesprekken, waar je plantjes kunt “scoren” en waar afwisselend interessante presentaties of workshops worden gegeven. Alles met als doel te binden en de hobby naar een hoger niveau te tillen.

Deze presentatie “wandelt” middels inspirerende plaatjes langs de mogelijkheden om het verenigingsleven nieuw leven in te blazen en aan te sluiten bij actualiteit.

Een afwisselende presentatie waarbij de toehoorder een ruim aanbod van elementen uit de hobby de revue ziet passeren.

Aquariumplanten.com is inmiddels een ontmoetingsplek geworden waar liefhebbers elkaar ontmoeten en gezellig over de hobby van gedachte wisselen.

Ieder uitje is een gelegenheid om elkaar eens anders en onder andere omstandigheden te leren kennen. Onder het genot van een bak koffie met gebak of tijdens de lunch.

Kosten voor deze presentatie: € 70,00.
Reiskosten: € 0,40 / km.

Voorwaarden:
Lees deze goed, anders hebben we mogelijk straks een probleem !!

De vereniging zorgt voor een scherm en een beamer.
Tevens zorgt de vereniging er voor dat er iemand is die de beamer ook kan bedienen.
De aanwezigheid van een laptop is handig, maar deze kan ook door spreker zelf worden meegebracht. Houd er echter rekening mee dat de laptop van spreker middels een HDMI-plug met de beamer kan worden verbonden. (Dus niet meer met de blauwe stekker).

Translate »