Selecteer een pagina

Sponsors

Vivariumspeciaalzaken
Mijn website dankt haar succes aan de vele hobbyonderwerpen die er worden behandeld, de kwaliteit van de informatie en het fotomateriaal. In de teksten van mijn onderwerpen zitten talloze doorverwijzingen naar info elders op het internet. Vooral Wikipedia (NL) gebruik ik veelvuldig om informatie aan de bezoeker door te geven. Bij het doorverwijzen selecteer ik bij voorkeur niet-commerciële websites (tenzij het om mijn sponsors gaat) en zoek ik naar kwaliteit. Als gevolg hiervan sta ik regelmatig hoog in de zoekresultaten van Google en wordt mijn website veelvuldig gevonden. Momenteel telt mijn website tussen de 125 en 175 unieke hits per dag. Het meeste fotowerk, tenzij anders vermeld, is van mijzelf en u zult het hopelijk met mij mee eens zijn dat dit van redelijke tot goede kwaliteit is.

15-10-2015 Bezoekersaantal miljoen

Op 15 oktober 2015, mooie datum, passeerde mijn oude website de 1 miljoen unieke hits.

Sinds april 2013 ben ik begonnen om mijn website aan te bieden aan een selectie van dierenspeciaalzaken, winkels of commerciële organisaties die actief zijn op het gebied van vivaria. Ik streef er naar om zo’n 25 tot maximaal 30 bedrijven te vinden die bereid zijn om mij tegen vergoeding een pagina te laten maken voor mijn website, over hun bedrijf. Die pagina gaat u dan terugvinden onder het hoofdtabblad: “Vivariumspeciaalzaken”. Op dit moment zijn de pagina’s van Romberg Delft, De Vogelkelder in Den Haag en Blue Lagoon in Maassluis gereed en geven u een indruk van mijn bedoeling. Indien u ook graag een pagina op deze website zou willen hebben dan moet u vooral contact met mij opnemen. Wanneer we het eens worden kom ik naar uw bedrijf voor het maken van een fotoreportage en doe ik een interview met u. De tekst gaat pas online als deze door u is goedgekeurd.

Ik ben op zoek naar bedrijven die op het gebied van de aquarium-, terrarium-, vijver-, mineralenhobby en Indische Houtsnijwerken actief zijn en die zich op mijn website willen profileren. Ik hecht er aan niet meer dan 10 tot maximaal 15 bedrijven toe te laten zodat de spoeling niet te dun wordt en de bedrijven op mijn website elkaar niet al te zeer beconcurreren. Daarom ben ik op zoek naar een zo uiteenlopend mogelijke samenstelling van bedrijven en ik wil dat deze bedrijven straks trots om op mijn website vertegenwoordigd te mogen zijn. Door nauw contact ben ik in staat aanbiedingen en evenementen op tijd en op de gewenste wijze op mijn website aan te kondigen. Ook zoek ik naar spreiding van bedrijven over het land.

Sponsors Algemeen

In principe kunnen alle op Natuurhobby gerichte bedrijven zich bij mij aanmelden. Maar vol is vol !!!

Translate »