Selecteer een pagina

Zondag 7 mei 2017. Aankomst in Seattle.

Sunday 7th May 2017. Arrival at Seattle.

De vlucht verloopt zonder ongemakken. Ik zit aan een raampje en heb een prachtig uitzicht op het landschap beneden. Bij de landing zie ik op de achtergrond prachtige grote nog besneeuwde bergtoppen. Eenmaal weer in het bezit van mijn koffertje ga ik buiten op zoek naar Eric, die ik vrij snel gevonden heb. Even later arriveert Kathy met de auto en we vertrekken naar Seattle.

The flight itself also expires without any inconveniences. I’m on a window seat and have a beautiful view on the landscape below. During the landing I see beautiful big snowy mountain peaks in the background. After picking up my luggage, I go outside and look for Eric, who I found quite soon. A little later, Kathy arrives with the car and we leave for Seattle.

Onderweg stoppen we nog even op een uitzichtpunt waar we aan de overkant van de baai de skyline van Seattle zien.

Onderweg stoppen we nog even op een uitzichtpunt waar we aan de overkant van de baai de skyline van Seattle zien. Kathy vraagt wat ik wil eten en ik spreek mijn voorkeur uit voor vis. Daar weten Kathy en Eric wel een geschikt restaurantje voor en even later zitten we daar aan tafel en eet ik een heerlijk visgerecht.

Kathy vraagt wat ik wil eten en ik spreek mijn voorkeur uit voor vis. Daar weten Kathy en Eric wel een geschikt restaurantje voor.

On our way, we stopped at a nice viewpoint across the bay of Seattle and I watch the skyline of the city. Kathy asks me what I want to eat for dinner and I answer to prefer fish. Kathy and Eric know a suitable restaurant and a little later we sit there and have a delicious fish meal.

Na het eten brengen zij mij naar de woning van Christine en Tony, die in hun woning een uitermate comfortabele logeerkamer hebben, compleet met toilet en douche. Tony heeft daar zelfs een complete computerconfiguratie staan waar gasten tijdens hun verblijf gebruik van kunnen maken. Ik word er super gastvrij ontvangen en begrijp dat ik hier bij echte dierenliefhebbers ben. Er staat een aquarium met clownsbotia’s en regenboogvissen, er lopen twee katten rond, beneden in een kas is een koivijver, er staat in de schuur nog een aquarium, er is een terrarium met een koppeltje wimpergekko’s, een kooi met drie ratten, er is een bakje met kikkervisjes, kortom deze mensen hebben wel wat met de natuur.

Christine blijkt imker te zijn en verzorgt een aantal bijenvolken. Tony is druk met allerlei klussen. Hij is een echte klusjesman en heeft in zijn garage beneden een enorme verzameling gereedschappen staan. Hij is heel geïnteresseerd in allerlei zaken en hij vraagt mij over van alles. Ik voel mij hier heel welkom en ga een beetje op tijd naar bed.

After dinner they bring me to the house of Christine and Tony, who have a very comfortable guest room in their home complete with toilet and shower. Tony even has a complete computer configuration that guests can use during their stay. They are very friendly and hospitable and I understand that they are both true animal lovers. There is an aquarium in the livingroom with clown boats and rainbow fishes, two cats are running around, outside is a greenhouse with a koi-pond in it, there is an aquarium in the barn, there is a terrarium with a pair of geckos, a cage with three tame rats, there is a bowl with tadpoles in it, everything shows that these people do have something about nature.

Christine turns out to be a bee-keeper and cares for some bee-hiveses. Tony is busy with all kinds of jobs. He is a real craftsman and has a huge collection of tools in his garage. He is very interested in all kinds of business and he asks me about all kinds of things. I feel very welcome here and go to bed a little early.

Om door te gaan naar het volgende hoofdstuk, klik: hier
To continue, click: here

Translate »