Vissen en Reptielendagen bij Avonturia De Vogelkelder.


Kort voor mijn vertrek naar Amerika woensdag a.s. geef ik in het kader van de vissen- en reptielendagen van Avonturia De Vogelkelder in Den Haag twee korte presentaties over wat populaire Vivariumzaken. Mijn presentaties zullen beide dagen op 13.00u starten. Misschien een leuke gelegenheid om kennis te maken met De Vogelkelder en met mij.

  Het programma van Avonturia De Vogelkelder.  Het programma van Avonturia De Vogelkelder.

 

 

2 gedachten over “Vissen en Reptielendagen bij Avonturia De Vogelkelder.”

  1. Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other sites?

    I have a blog centered on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my visitors would value your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.