Selecteer een pagina

Het gebouw van Omroep West in Rijswijk (Z.H.)

Beste mensen, ik ben gevraagd om op maandag a.s. 23 januari om 12.00u in het live programma “Debby en haar mannen” van TV- en Radio West iets te vertellen over de aquariumliefhebberij. Ik kreeg gelegenheid mijn eigen passie uit te leggen, iets te vertellen over de cursus aquariumhouden die door A.V. PaluZee wordt georganiseerd en de toekomstige avonturen. Een mooie kans om de hobby in deze regio eens extra te promoten nietwaar?

De balie van de omroep.

De kantine waar ik kon wachten tot ik binnen werd gevraagd.

Toen ik om beeldmateriaal van het programma vroeg kreeg ik het volgende antwoord: “Via mijn collega Merijn heb ik vernomen dat u graag een linkje wilt ontvangen van het interview. De uitzending blijft bij ons helaas niet bewaard, vandaar dat ik u geen video kan toe sturen. Wel heb ik een geluidsfragment geknipt, zodat u het kunt terug luisteren.” Dat was wel jammer. Gelukkig had ik het programma wel opgenomen en middels mijn telefoon het ik het relevante deel van de uitzending op mijn telefoon opgenomen en op YouTube gezet. De kwaliteit die overblijft is uiteraard matig maar geeft wel een aardige indruk van het programma.

Translate »