Selecteer een pagina

 

Aquariumhuis Romberg in Delft

Het showaquarium tegenover de toonbank in het zoetwatergedeelte van de zaak.

Na ruim anderhalve maand geen auto te hebben mogen rijden, was het deze week toch wel zo ver dat ik het verantwoord vond om dat weer te gaan doen. Na afgelopen dinsdag zonder problemen naar mijn werk in Bleiswijk te zijn gereden leek het mij een goed idee om op Koningsdag weer eens naar Romberg in Delft toe te gaan. Tijdens mijn herstel na de ingrijpende oogoperatie was het in mijn aquarium een beetje uit de hand gelopen met verschillende algensoorten en de afgelopen twee weken had ik dat succesvol gecorrigeerd met EasyCarbo. De plaag is weer redelijk onder controle, maar mijn EasyCarbo was op. Van Leo had ik begrepen dat hij de hele dag op de zaak aanwezig zou zijn.

Aquariumhuis Romberg te Delft

Doordat volledig op LED-verlichting is overgegaan in het zeewatergedeelte van de zaak heb ik vaak toch wel problemen met de kleur van het licht. Veel van mijn foto’s zijn onnatuurlijk blauw.

Het autorijden ging eigenlijk probleemloos en tot mijn verbazing was het toch nog betrekkelijk druk in de zaak. Ondanks dat had Leo toch nog wel wat tijd voor me en we bespraken de plannen om eind van het jaar mogelijk samen weer naar Bali te gaan. Tussen de gesprekken door hielp hij zo nu en dan even klanten, maar we konden toch redelijk met elkaar communiceren. Dat was op de drukke zaterdagen wanneer ik daar kwam weleens veel lastiger. Altijd leuk om in deze aquarium speciaalzaak rond te kijken. Leo vertelde dat hij de leiding over de zaak steeds meer aan het loslaten is, voor zijn zonen Sven en Jordi. Beide zonen zijn inmiddels aardig thuis in het werk dat het bedrijf met zich meebrengt en Leo kan zich dus heel voorzichtig een beetje terugtrekken. Dat neemt niet weg dat Leo nog steeds, met veel plezier en toewijding, volop betrokken is bij het bedrijf.

Aquariumhuis Romberg te Delft

Een leuk fraai ingericht zeewateraquarium dat de potentiële klant een indruk geeft van wat mogelijkheden op zeewater gebied

 

Translate »