9 Sponsors

Vivariumspeciaalzaken
Mijn website dankt haar succes aan de vele hobbyonderwerpen die er worden behandeld, de kwaliteit van de informatie en het fotomateriaal. In de teksten van mijn onderwerpen zitten talloze doorverwijzingen naar informatie elders op het internet. Vooral Wikipedia (NL) gebruik ik veelvuldig om informatie aan de bezoeker door te geven. Bij het doorverwijzen selecteer ik vooral niet-commerciële websites en zoek ik naar kwaliteit. Als gevolg hiervan staat mijn website inmiddels hoog genoteerd in de zoekmachines van o.a. Google en wordt mijn website veelvuldig gevonden. In april 2013, telt mijn website tussen de 400 en 600 unieke hits per dag. Dat is zo’n 150.000 – 240.000 hits per jaar. Op 15 oktober 2015, mooie datum, passeerde mijn website de 1 miljoen unieke hits. Het meeste fotowerk op mijn website, tenzij anders vermeld, is van mijn eigen hand en u zult het hopelijk met mij mee eens zijn dat dit van goede kwaliteit is. Over deze foto’s krijg ik via de mail en via mijn gastenboek veel complimenten.

15-10-2015 Bezoekersaantal miljoen
Op 15 oktober 2015, mooie datum, passeerde mijn oude website de 1 miljoen unieke hits.

Sinds april 2013 ben ik begonnen om mijn website aan te bieden aan een selectie van dierenspeciaalzaken, winkels of commerciële organisaties die actief zijn op het gebied van vivaria. Ik streef er naar om zo’n 25 tot maximaal 30 bedrijven te vinden die bereid zijn om mij tegen vergoeding een pagina te laten maken voor mijn website, over hun bedrijf. Die pagina gaat u dan terugvinden onder het hoofdtabblad: “Vivariumspeciaalzaken”. Op dit moment zijn de pagina’s van Romberg Delft en De Vogelkelder in Den Haag gereed en geven u een indruk van mijn bedoeling. Op korte termijn zal ook de pagina van VitalFish in Boskoop gereed komen. Indien u ook graag een pagina op deze website zou willen hebben dan moet u vooral contact met mij opnemen. Wanneer we het eens worden kom ik naar uw bedrijf voor het maken van een fotoreportage en doe ik een interview met u. De tekst gaat pas online als deze door u is goedgekeurd.

Ik ben op zoek naar bedrijven die op het gebied van de aquarium-, terrarium-, vijver- en mineralenhobby actief zijn en die zich op mijn website willen profileren. Ik hecht er aan niet meer dan 25 tot maximaal 30 bedrijven toe te laten zodat de spoeling niet te dun wordt en de bedrijven op mijn website elkaar niet al te zeer verdringen. Daarom ben ik op zoek naar een zo gedifferentieerd mogelijke samenstelling van bedrijven en ik wil dat deze bedrijven er straks trots op zijn om op mijn website vertegenwoordigd te mogen zijn. Door nauw contact met de bedrijven ben ik in staat hun aanbiedingen en evenementen op tijd en op de door hen gewenste wijze op mijn website aan te kondigen. Ook zoek ik naar spreiding van bedrijven over het land. Doordat de bedrijven die zich bij mij aanmelden meestal ook weer een flinke “achterban” meebrengen, verwacht ik dat de bezoekersaantallen op mijn website binnenkort als gevolg daarvan progressief zullen stijgen waardoor presentie op deze website steeds aantrekkelijker voor u wordt.

Sponsors Algemeen

In principe kunnen alle op Natuurhobby gerichte bedrijven zich bij mij aanmelden. Maar vol is vol !!!

Een website met vooral heel veel terrarium-, aquarium- en vijverinformatie

Translate »