Mijn bijdrage aan “Debby en haar mannen” van Omroep West.

Het gebouw van Omroep West in Rijswijk (Z.H.)

Beste mensen, ik ben gevraagd om op maandag a.s. 23 januari om 12.00u in het live programma “Debby en haar mannen” van TV- en Radio West iets te vertellen over de aquariumliefhebberij. Ik kreeg gelegenheid mijn eigen passie uit te leggen, iets te vertellen over de cursus aquariumhouden die door A.V. PaluZee wordt georganiseerd en de toekomstige avonturen. Een mooie kans om de hobby in deze regio eens extra te promoten nietwaar?

De balie van de omroep.
De kantine waar ik kon wachten tot ik binnen werd gevraagd.

Toen ik om beeldmateriaal van het programma vroeg kreeg ik het volgende antwoord: “Via mijn collega Merijn heb ik vernomen dat u graag een linkje wilt ontvangen van het interview. De uitzending blijft bij ons helaas niet bewaard, vandaar dat ik u geen video kan toe sturen. Wel heb ik een geluidsfragment geknipt, zodat u het kunt terug luisteren.” Dat was wel jammer. Gelukkig had ik het programma wel opgenomen en middels mijn telefoon het ik het relevante deel van de uitzending op mijn telefoon opgenomen en op YouTube gezet. De kwaliteit die overblijft is uiteraard matig maar geeft wel een aardige indruk van het programma.

3 gedachten over “Mijn bijdrage aan “Debby en haar mannen” van Omroep West.”

  1. Leuk om de aquarium hobby te promoten via radio west. Jammer dat de tijd wat kort was en zonder voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is, dat gaf een levendiger beeld.

  2. Goedemorgen beste vriend,
    Dit was natuurlijk weer helemaal super. Duidelijk verteld wat wel en niet moet en vooral het onder de aandacht brengen van de aquariumcursus bij Paluzee is echt heel goed. Voor zulke zaken zou jij meer uitgenodigd moeten worden, wat de Amerikanen dan ook doen. Krijgen ze ook eindelijk eens iemand die er echt verstand van heeft. Wie weet gaan ze dan ook over op het houden van aquaria volgens de Zoetermeerse school en niet meer die kale bakken met doodshoofdjes erin zoals er heel veel staan daar. Bart nogmaals mijn grote complimenten.
    Leo Brand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.