De Limbeurs, 2016

Vandaag, zondag 3 juli 2016, op bezoek geweest bij de Limbeurs in België. Afgesproken dat Jaap Liefting ons, Cor de Wit en mij, om 08.30u op het adres van Cor zou ophalen. Willem van Wezel had afgesproken om Laminaat te leggen bij zijn dochter, dus die kon niet mee. Keurig op tijd werden wij opgehaald en rond 10.15u waren we bij het beursgebouw. Op zich was het een leuke, niet al te grote, beurs met veel tweedehands spullen en ook flink wat aanbod aan techniek, voer, planten, vissen en terrariumdieren. Vooral gezellige gesprekjes gevoerd met (oude) bekenden. Hieronder een serie foto’s die ik er heb gemaakt.

2 gedachten over “De Limbeurs, 2016”

  1. Had dat niets voor de club geweest om heen te gaan? of is het zomaar iets voor ingewijden. Mij was namelijk niets van bekend.

    1. Misschien wel, maar dit was een individueel initiatief. De beurs op zich is, zeker in België, wel redelijk bekend, sommigen gaan er ieder jaar naar toe. Misschien iets om ooit es “in de groep te gooien””.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.